Zadnje novice

Spoštovane podjetnice, obrtnice ter soproge obrtnikov in podjetnikov, ob poplavi informacij se je težko odločiti za ustrezno izbiro in nakup negovalne in dekorativne kozmetike, zato vas bo izkušena vizažistka in stilistka z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike seznanila, kako jo izbrati in tudi kako jo nanesti. Izdala bo trike vizažistov, kako ustvariti svež in mladosten videz. 

Četrtek, 06. junij 2019 ob  17.00 uri, v predavalnici naše zbornice, Zaloška 147, Ljubljana
Cena za člane: 50 €
za ostale udeležence 100 €

 

V sproščenem vzdušju se boste seznanile:
-s pripravo kože na tople dni – negovalna kozmetika, kreme za sončenje, (seznanjeni boste o kremah, serumih, peelingih, maskah,   kremah s faktorji in pripravo kože na tople dni ter sončenje);
-s pravili in zakonitostmi oblikovanja,  barvanja obrvi ter ličenja obrvi, (o obrveh je veliko napisanega, vendar boste na srečanju   konkretno  in profesionalno izvedeli vse o ustrezni obliki, barvi ter ličenju obrvi. Pridobile boste znanje kako do lepih obrvi samo s   pinceto  in ličili);
-make-up za toplejši del leta, poslovni make-up;
-seznanjene boste s triki kako izbrati ustrezno dekorativno kozmetiko;
-spoznale se boste s triki vizažistov, kako in s čim  ustvariti mladosten in moden videz. Govorile bomo o mitih in resnicah o negovalni in     dekorativni kozmetiki.

Na seminarju MAKE-UP PARTY DIVAVIVA bo predavateljica  izvedla make-up na eni od slušateljic.
Gospe, ki se bodo udeležile seminarja MAKE-UP PARTY DIVAVIVA (I. del) bodo imele možnost koriščenja popusta pri profesionalnem preoblikovanju obrvi ter pri individualni delavnici ličenja.

Delavnica traja 3 ure z vmesnim odmorom.

Predavateljica: ga. Barbara Kravanja je izkušena vizažistka in stilistka z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike. Bogate izkušnje si je pridobila z dolgoletnim delom tako doma kot v tujini. V svoji dolgoletni praksi, kjer povezuje najbolj sodobna znanja s praktičnimi in uporabniškimi izkušnjami je svoje storitve razvila tudi v domeno image consulting ter razširila na področje poslovnega in osebnega bontona.
Vozlišče DIVAVIVA je zasnovala z vsemi tistimi vrednotami, ki jih že vrsto let zasleduje v svojem delu: individualni pristop do stranke, posluh do njenih želja in potreb, celovit pristop in diskretnost. S svojimi bogatimi znanji, izkušnjami ter pregledom nad ponudbami izdelkov in storitev na trgu je postala referenčna svetovalka tako posameznikom kot tudi podjetjem, predavateljica in avtorica člankov.
Barbara se tako profesionalno kot zasebno izogiba vsem možnim šablonam; v osebah, ki jih srečuje, vselej najde edinstven izraz ali lastnost. Bodisi pri svojih strankah, ki ji zaupajo, bodisi pri prijateljih, ki ji lepšajo dneve.

Prijave sprejemamo v pisarni naše zbornice, po telefonu 01 540 72 10 ali po e-pošti na mojca.skufca@ozs.si oziroma nika.majcen@ozs.si do 23. maja 2019. V primeru nezadostnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja.

V kolikor bo interes bomo v drugi polovici leta pripravili II. del – MAKE-UP PARTY DIVAVIVA, predvidoma konec septembra oz. začetek oktobra, kjer bo predavateljica predstavila ličenje za toplejše dni ter negovanje kože v zimskih dneh.

Vljudno vabljeni.