Ugodnosti za naše člane

Sekcije

Člani ste vključeni v strokovno sekcijo, kjer se lahko povezujete z obrtniki in podjetniki iz iste stroke, si izmenjate izkušnje, rešujete skupne strokovne probleme in uresničujete skupne interese.

Svetovanje

Nudimo vam brezplačna svetovanja ter podporo pri reševanju težav na vaši poslovni poti, ki jih zaradi naših dolgoletnih izkušenj najbolje razumemo in jih tudi znamo reševati.

Člani OZS lahko zastavijo vprašanja svetovalcem s področij registracije podjetij in splošnega podjetniškega svetovanja, gospodarskega in civilnega prava, delovnega prava, davkov, plač, računovodstva in knjigovodstva, varstva okolja in varnosti ter zdravja pri delu, tehnične zakonodaje, standardov in sistemov vodenja, financiranja in pridobivanja ugodnih finančnih virov preko domačih in EU javnih razpisov in internacionalizacije.

 

Izobraževanje

Na leto organiziramo številna izobraževanja, seminarje in dogodkov ter pripravljamo poslovne informacije, ki jih obrtniki in podjetniki potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju.

Za udeležbo na seminarjih in delavnicah lahko člani koristite popuste v višini od 10 do 90 odstotkov tržne kotizacije. Člani imajo vsako leto vsaj eno delavnico ali strokovni seminar brezplačno.

Članstvo vam prinaša tudi popuste in ugodnosti, ki so zbrani v Mozaiku podjetnih. V projekt Mozaik podjetnih so pristopili številni partnerji, obseg ponudbe in število partnerjev pa se dnevno povečuje. S kartico lahko člani izkoristite tisočere ugodnosti pri nakupu repromateriala, energentov, telekomunikacijskih in zavarovalniških storitev ter drugih izdelkov in storitev, ki jih potrebujete pri vsakdanjem poslovanju.

Z redno uporabo kartice ugodnosti pri partnerjih projekta bodo vaši prihranki na letni ravni nekajkrat višji od članarine. Nekaj partnerjev, ki tvorijo mozaik tisočerih ugodnosti je: Telekom Slovenije d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Energija plus d.o.o., Big Bang d.o.o., DZS d.d., NLB d.d., Kompas d.d., Kompas Shop d.o.o., Merkur trgovina d.d., Tosama d.o.o., TM Vista – GoOpti, Navigatio d.o.o. – Letalske.si, Petre d.o.o., Radio 1 – Infonet Media d.d., Avtocenter Martin Stipič s.p., … Ponudba se dopolnjuje, lahko se priključite tudi vi s svojo ponudbo storitev.

Svojo člansko kartico lahko nadgradite v plačilno kartico z odloženim plačilom Mozaik podjetnih Diners Club, ki med drugim omogoča tudi nakup na obroke in koriščenje njihovih ugodnosti.

 

MojObrtnik.com

Na spletnem portalu MojObrtnik.com so vključena vsa podjetja, ki se ukvarjajo z obrtnimi in podobnimi dejavnostmi.

Le člani OZS lahko na njem svoje podatke brezplačno dopolnijo, dodajo slike in opise dejavnosti ter si na ta način povečajo konkurenčno prednost. Katalog ima mesečno več kot 30.000 ogledov. Portal kupcu omogoča iskanje primernega obrtnika, obrtnikom pa prejem povpraševanj kupcev. Skupaj z »SOS obrtniki« in z »Obrtniškimi groši« so to trije novi načini pospeševanja prodaje. Več lahko preberete na spletni strani www.mojobrtnik.com.

Sejmi in poslovna srečanja

Članom omogočamo cenejšo udeležbo na sejmih ter poslovnih srečanjih.

Organiziramo mednarodna poslovna srečanja, skupinske sejemske nastope doma in v tujini, mednarodna kooperacijska poslovna srečanja ter poslovne delegacije.

 

Kako postati član

Včlanitev je hitra in preprosta.

Izpolnite Izjavo o prostovoljnem članstvu v OZS in OOZ  in jo po navadni pošti vrnite na naš naslov – OOZ Ljubljana Moste-Polje, Zaloška cesta 147, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na e-naslov nika.majcen@ozs.si.
S pisno pristopno izjavo postanete v skladu z določbami Statuta OZS člani OZS in OOZ za dobo najmanj enega leta. Postopek in način izstopa iz članstva urejata Obrtni zakon in Statut OZS.

 

Naša zbornica združuje okoli 420 članov. Pridružite se nam tudi vi.
Cenik članstva
12 €/mesečno 25 €/mesečno 35 €/mesečno
DOMAČA OBRT
Člani, ki osebno opravljajo dejavnost domače in umetnostne obrti.
BREZ ZAPOSLENIH
Samostojni podjetniki in gospodarske družbe brez zaposlenih.
Z 1 DO 5 DELAVCEV
Samostojni podjetniki in gospodarske družbe, ki zaposlujejo delavce.
PRISTOPI PRISTOPI PRISTOPI
 
40 €/mesečno 45 €/mesečno 50 €/mesečno
Z 6 DO 10 DELAVCEV
Samostojni podjetniki in gospodarske družbe, ki zaposlujejo delavce.
Z 11 DO 20 DELAVCEV
Samostojni podjetniki in gospodarske družbe, ki zaposlujejo delavce.
Z 21 IN VEČ DELAVCI
Samostojni podjetniki in gospodarske družbe, ki zaposlujejo delavce.
PRISTOPI PRISTOPI PRISTOPI

Člani lahko ugodno koristite najem počitniške kapacite v Termah Olimia, ki je primerna za krajši oddih ali daljše počitnice.

Si želite oddiha, kjer lahko otroci uživajo na toboganih in v bogatih animacijskih programih, vi pa
si privoščite užitek v bazenih, masažah, savnah? Kjer lahko uživate v okolici? Terme Olimia so odlična počitniška točka vedoželjnih, avanturističnih in kulinaričnih turistov, ki radi pogledajo čez rob bazena in si privoščijo zanimive počitnice. Odkrivate lahko lepote okoliških krajev in hribov, se kopate v termalni vodi ali si privoščite razvajanje v njihovih wellness kotičkih.