Zadnje novice

Vabimo vas na PODJETNIŠKI KLEPET, ki bo v torek 28. maja  2019, ob 13. uri v prostorih naše zbornice.  

Tema pogovora 
KAKO USTVARITI ODLIČEN PRVI VTIS

Klepetali bomo z gospo Barbaro Kravanja, izkušeno vizažistko in stilistko z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike. Bogate izkušnje si je pridobila z dolgoletnim delom tako doma kot v tujini. V svoji dolgoletni praksi, kjer povezuje najbolj sodobna znanja s praktičnimi in uporabniškimi izkušnjami je svoje storitve razvila tudi v domeno image consulting ter razširila na področje poslovnega in osebnega bontona.
Vozlišče DIVAVIVA je zasnovala z vsemi tistimi vrednotami, ki jih že vrsto let zasleduje v svojem delu: individualni pristop do stranke, posluh do njenih želja in potreb, celovit pristop in diskretnost. S svojimi bogatimi znanji, izkušnjami ter pregledom nad ponudbami izdelkov in storitev na trgu je postala referenčna svetovalka tako posameznikom kot tudi podjetjem, predavateljica in avtorica člankov.
Barbara se tako profesionalno kot zasebno izogiba vsem možnim šablonam; v osebah, ki jih srečuje, vselej najde edinstven izraz ali lastnost. Bodisi pri svojih strankah, ki ji zaupajo, bodisi pri prijateljih, ki ji lepšajo dneve.

Prosim, da potrdite vašo udeležbo po telefonu 01 540 72 10 ali po e-pošti na mojca.skufca@ozs.si oziroma nika.majcen@ozs.si. Število mest je omejeno.

Vljudno vabljeni.