Zadnje novice

Sodobni čas na vseh področjih terja sodobne pristope komuniciranja, ki se kaže tudi na ravni urejenosti in poslovnega bontona. Vabimo vas na predavanje oziroma delavnico, kjer vam bodo predstavili Osnove osebne urejenosti, poslovnega bontona, kako ustvariti podobo, ki je v skladu z vizijo podjetja.

Torek, 04. junij 2019 ob  17.00 uri, v predavalnici naše zbornice, Zaloška 147, Ljubljana
Cena za člane: 60 €
za ostale udeležence 120 €

Program delavnice v smislu: več vem, manj potrebujem!
-osnove poslovnega bontona in neverbalna komunikacija na delovnem mestu,
-zakonitosti poslovne garderobe oz. dress-code za ženske in moške,
-negovanje kože in priprava kože na ličenje, poslovni make-up: Videz  poslovne ženske.

Delavnica traja 4 ure z vmesnim odmorom.

Predavateljica: ga. Barbara Kravanja je izkušena vizažistka in stilistka z dragocenimi znanji s področja negovalne in dekorativne kozmetike. Bogate izkušnje si je pridobila z dolgoletnim delom tako doma kot v tujini. V svoji dolgoletni praksi, kjer povezuje najbolj sodobna znanja s praktičnimi in uporabniškimi izkušnjami je svoje storitve razvila tudi v domeno image consulting ter razširila na področje poslovnega in osebnega bontona.
Vozlišče DIVAVIVA je zasnovala z vsemi tistimi vrednotami, ki jih že vrsto let zasleduje v svojem delu: individualni pristop do stranke, posluh do njenih želja in potreb, celovit pristop in diskretnost. S svojimi bogatimi znanji, izkušnjami ter pregledom nad ponudbami izdelkov in storitev na trgu je postala referenčna svetovalka tako posameznikom kot tudi podjetjem, predavateljica in avtorica člankov.
Barbara se tako profesionalno kot zasebno izogiba vsem možnim šablonam; v osebah, ki jih srečuje, vselej najde edinstven izraz ali lastnost. Bodisi pri svojih strankah, ki ji zaupajo, bodisi pri prijateljih, ki ji lepšajo dneve.

Prijave sprejemamo v pisarni naše zbornice, po telefonu 01 540 72 10 ali po e-pošti na mojca.skufca@ozs.si oziroma nika.majcen@ozs.si do 23. maja 2019. V primeru nezadostnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice.

Vljudno vabljeni.