Zadnje novice

Zavod RS za zaposlovanje organizira skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije poslovni zajtrk za delodajalce na območju Območne službe Ljubljana, ki bo potekal v okviru dneva delodajalcev. 

Z aktivnostmi, namenjenimi delodajalcem, želimo povečati prepoznavnost Zavoda RS za zaposlovanje kot enega vodilnih akterjev na področju trga dela ter pospešiti tesnejše sodelovanje med delodajalci in Zavodom. Poudariti želimo pomembnost mikro, malih in srednje velikih ter velikih delodajalcev kot potencialnih zaposlovalcev ter graditi zaupanje in krepiti sodelovanje z delodajalskimi organizacijami.

28. november 2019, ob 8.30 uri

Lokacija: OOZ LJUBLJANA Bežigrad, Nade Ovčakove ulica 13, Ljubljana

V okviru dogodka vam bomo predstavili: 
–  trenutno stanje na trgu dela ter
–  aktualne programe Aktivne politike zaposlovanja.

Želimo si vzpostaviti povezave z delodajalci, s katerimi doslej še nismo sodelovali ter še okrepiti sodelovanje s tistimi, s katerimi že sodelujemo. V okviru dogodka  bo potekala tudi odkrita diskusija med vsemi prisotnimi, s katero si želimo pridobiti nove predloge, kako lahko izboljšamo sodelovanje ter storitve Zavoda RS za zaposlovanje, da bodo še bolj prilagojeni delodajalcem in njihovim potrebam.

Verjamemo, da lahko skupaj v konstruktivni diskusiji najdemo odgovore na pereče tematike ter skušamo oblikovati predloge za še boljše medsebojno sodelovanje. 

Vabljeni!