Zadnje novice

Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira že tradicionalno 12. Strokovno srečanje gostincev, ki bo v ponedeljek, 25. 11. 2019 (Kmetija Morgan, Oštarija, Portorož) in v torek, 26. 11. 2019 v Hotelu Slovenija (kongresni center Portus, Portorož).

Rok za prijave:
do srede, 20.11.2019 oziroma do zasedbe prostih mest

Tudi v okviru letošnjega srečanja bodo predstavljene zanimive strokovne teme. Govorili bomo o aktualni problematiki na področju gostinstva in drugih zanimivih temah ter se družili z gostinci iz vse Slovenije.

Srečanje gostincev bo letos v znamenju žensk, saj bomo na okrogli mizi spregovorili o vlogi in pomenu žensk v gostinstvu. Marcela Klofutar in Nataša Mikelj bosta predstavili razvoj destinacije Radol`ca in primer dobre prakse Okusov Radol`ce.

Dogajanje bomo popestrili z zanimivimi delavnicami, kjer bo svojo knjigo predstavil Janez Bratovž,  izvedena bo delavnica o oljčnem olju v kulinariki s Filip Matjažem ter delavnica »Okušanja vrhunske sorte kave arabike«.
Ne bomo pozabili na promocijo gostinstva pred in v letu 2021, ko bo Slovenija Evropska gastronomska regija.

Srečanje bomo zaključili z večerjo s podelitvijo priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubileje v gostinstvu ter priznanj ob 50-letnici Sekcije za gostinstvo in turizem.

PROGRAM STROKOVNEGA SREČANJA
PRIJAVNICA
Spletna prijava

Vljudno vabljeni!