Zadnje novice

Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS organizira jubilejno 20. tekmovalno-humanitarno akcijo slikopleskarjev, ki bo potekala 23. novembra 2018. Donator akcije je skladno s sklepom Upravnega odbora tudi naša zbornica – OOZ Ljubljana Moste-Polje. Barvite prenove bo tokrat deležna šola na našem področju – OŠ Nove Fužine na Preglovem trgu 8 v Ljubljani. Ambasador letošnjega dogodka je reper Zlatko, ki je letošnji akciji pripel slogan – Odkrij v sebi svojo barvo življenja.

Na tokratni akciji bodo prisotni tudi pleskarji iz Nemčije, Italije, Avstrije, Češke, Hrvaške, Slovaške in Madžarske in mojstrski kandidati iz Avstrije, Češke in Madžarske. Za vse sodelujoče bodo pripravili pisna priznanja in praktične nagrade ter še nekatera druga presenečenja.

23. november 2018
OŠ Nove Fužine

Z besedami predsednice naše zbornice gospe Romane Zrnec vas vabimo, da se pridružite tekmovalnemu ali humanitarnemu delu akcije:
»20. humanitarna akcija slikopleskarjev je
        • s promocijo obrtnega poklica slikopleskar,
        • s povezovanjem in promocijo družbeno odgovornih podjetij in obrtnih delavnic,
        • s humanitarno noto, ki objema celo Slovenijo,
        • s tekmovalnim izborom najboljšega med odličnimi
svetel zgled, ki ga je potrebno posnemati.

Naša OOZ Ljubljana Moste-Polje je povezovalno, združevalno organizirana. Zavedamo se, da le »Skupaj zmoremo Več«. Sodelovati pri tako pomembnem in celovitem projektu za obrt in podjetništvo nam je v posebno čast:
        • Biti košček v mozaiku celovite, plemenite zgodbe.
        • Sodelovati v akciji, ki združuje z mostovi odgovornosti, pravičnosti in srčnosti.«

Vabljeni k sodelovanju.