Zadnje novice

Na naših srečanjih, ki  potekajo že tri leta zapovrstjo se imamo vsako leto lepše, udeležba je iz leta v leto večja, zato bomo druženje oziroma piknik, ki ga skoraj že lahko poimenujemo tradicionalni, tudi letos obvezno ponovili.
Kdor je bil v preteklih treh letih z nami je bil pozitivno presenečen.

PREŽIVITE LEPO, SPROŠČENO POPOLDNE V DRUŽBI VAŠIH STANOVSKIH KOLEGOV,

v petek, 27. septembra 2019.

Boste letos z nami tudi vi?

Vzemite si čas  v petek,  27. 9. 2019 popoldan in se nam pridružite na isti lokaciji (KŠRC – Konjeniško in športno rekreacijski center, Cesta v Kresnice 23, Ljubljana).

Lani  je za dodatno zabavo, sprostitev in smeh poskrbel čarovnik, ki je udeležencem med drugim pričaral tudi spomine na mladost.
In kaj lahko pričakujete tokrat? Pustite se presenetiti. Naj povemo le to, da balinali bomo. Podrobnejše informacije sledijo.

Da bomo druženje lahko organizirali tako kot se spodobi vas naprošamo, da se prijavite po e-pošti na naslov: mojca.skufca@ozs.si ali pokličete po telefonu: 01/540-72-10. Zaradi organizacijskih razlogov so prijave obvezne!

Pridite in se spoznajte med seboj ter razširite mrežo poslovnih poznanstev. Izmenjajte svoja mnenja in nam zaupajte kaj lahko storimo za vas – le z vašimi predlogi, sodelovanjem in podporo lahko izpolnimo vaša pričakovanja – Skupaj zmoremo VEČ.

Veselimo se srečanja z vami.