Zadnje novice

Si boste ogledali sejem v Essnu? Sejemska hiša MESSE ESSEN članom sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS nudi omejeno število brezplačnih vstopnic.

Na podlagi večletnega dobrega sodelovanja s sejemsko hišo MESSE ESSEN smo na sekciji cvetličarjev in vrtnarjev prejeli omejeno število natisnjenih brezplačnih vstopnic za ogled sejma IPM 2020, ki bo potekal med 28. in 31. januarjem.

Člane sekcije, ki se boste odločili za ogled sejma, vabimo da izkoristite ponujeno ugodnost in si brezplačno vstopnico (max. 2 vstopnici za eno podjetje – člana sekcije) priskrbite čim prej.

Da vam bomo lahko po klasični pošti pravočasno poslali naročene vstopnice, bomo naročila brezplačnih vstopnic sprejemali po e-pošti: info@florist.si in sicer najkasneje do najkasneje 15. januarja 2020, Vstopnice bomo pošiljali po vrstnem redu, kot bomo prejemali naročila.

V kolikor bo omejeno število brezplačnih vstopnic pred 15. januarjem pošlo se bomo potrudili, da pridobimo še dodatne brezplačne vstopnice, “uspeha pri tem pa žal ne zagotavljamo”.

Člani UO sekcije cvetličarjev in vrtnarjev in odbora vrtnarjev.