Zadnje novice

Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev vabi člane, da se udeležijo katerega od aktualnih dogodkov (delavnic, predavanj, predstavitvi na sejmih,…).  

Predavanje – Vplivi podnebja in eko pristopi pri vzgoji rastlin (08.02.2020)
Naše okolje se spreminja in z njim ljudje, živali in rastline. Tudi vzgoja slednjih se temu prilagaja.
Kako in kaj upoštevati pri vzgoji rastlin ob spremembah, upoštevajoč še EKO trende, lahko izveste na strokovni delavnici, ki jo organizira sekcija cvetličarjev in vrtnarjev OOZ Šmarje pri Jelšah v sodelovanju z Biotehniškim centrom Naklo. Predavanje bo v soboto, 8. 2. 2020 med 9.00 in 13.30 uro na OOZ Šmarje pri Jelšah, Aškerčev trg 4, Šmarje pri Jelšah.

Atraktiven šopek – kako ga narediti, prodati, ustvariti razliko v ceni (16.02.2020)
Pridobite si znanja od najboljših. Velika cvetličarska delavnica namenjena izključno profesionalnim cvetličarkam in cvetličarjem.
V organizaciji sekcije cvetličarjev in vrtnarjev bo 16. februarja 2020 na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti v Celju izvedena velika cvetličarska delavnica.
Podroben opis vsebine delavnice, ki jo bo vodila Katarina Dežman Zupančič – aktualna slovenska cvetličarska prvakinja je objavljen na spletni strani sekcije www.florist.si.
Število udeležencev delavnice je omejeno na največ 20, zato ne odlašajte s prijavo – za člane OZS in pri njih zaposlene (POPUST 40 %).

Vabilo članom na predstavitev svoje dejavnosti na sejmu Flora 2020 (13.-15.03.2020)
Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev vabi člane, da se podobno kot v preteklih letih predstavijo na sejmu Flora. V okviru skupinske predstavitve na skupnih površinah sekcije v sejemski dvorani K je za člane OZS prostor za razstavljanje ZASTONJ.
Prijave na sekciji sprejemajo do 5. februarja 2020. Več informacij, vključno s prijavnico je na voljo na spletni strani sekcije www.florist.si

Cvetličarji – predstavite se na 10. razstavi poročnih šopkov na sejmu Poroka 2020 (14.-15.03.2020)
Sejem Poroka beleži vsako leto veliko obiskovalcev, predvsem parov, ki iščejo informacije o storitvah povezanih s poroko.
Predstavite jim ponudbo poročnih šopkov, pri čemer ste lahko še bogato nagrajeni. Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev vabi cvetličarje k sodelovanju na jubilejni 10. razstavi poročnih šopkov na sejmu Poroka.
Prijave na sekciji sprejemajo do 28. februarja 2020. Več informacij, vključno s prijavnico je na voljo na spletni strani sekcije www.florist.si