Zbornica ščiti in zastopa interese svojih članov. Smo partner, ki vas dobro pozna in vas ne bo pustil samega v obdobju velikih poslovnih izzivov.

Informiranje

Posredujemo vam informacije, ki jih potrebujete pri vsakodnevnem poslovanju.

Izobraževanje & usposabljanje članov

Strokovno in poslovno izpopolnjevanje veščin prinaša boljše priložnosti za rast poslovanja.

Podjetniško svetovanje

Včasih se znajdete pred velikimi poslovnimi ali pravnimi dilemami. Dovolite, da vam jih pomagamo rešiti.

Dogodki & Aktualno

 

Pridružite se nam na dogodkih, izobraževanjih in srečanjih. Preberite aktualne informacije naše zbornice. Hvaležni vam bomo, če nam sporočite, ali pa nas opozorite na kakšno pomembno informacijo, ki bi jo bilo dobro deliti z vsemi člani.

ZBIRAMO PRIJAVE

TEČAJ VARSTVO PRI DELU Preverite, kdaj morate vi ali vaši delavci obnoviti tečaj varstva pri delu. Za prijavo nas pokličite!

Novo javno povabilo ZRSZ “Priložnost zame”

Zavod RS za zaposlovanje je 3. marca 2023 objavil novo javno povabilo za subvencionirano zaposlitev dolgotrajno brezposelnih. Oddaja ponudb bo možna od 8. marca do porabe sredstev, najkasneje do 31. julija. Subvencija znaša 700 EUR na mesec in se izplačuje 12 mesecev....

read more

Ostro proti plačevanju nadomestil za fotokopiranje

Na Obrtno-podjetniški zbornici Sloveniji ponovno opažamo povečan obseg vprašanj, ki se nanašajo na poziv SAZOR k sklenitvi licenčne pogodbe. Iz izkušenj lahko potrdimo, da SAZOR na vsake nekaj mesecev pošlje novo »tranšo« pozivov. Kot že rečeno pred časom, OZS ostro...

read more

Povedali so o nas

»Članstvo v zbornici je kot velika družina: skupaj načrtujemo, si zastavljamo cilje, rešujemo probleme, vedno najdemo čas za drugega. Lahko dobimo prijazen nasvet, pridobimo nova znanja, zastopanje, druženje, številne ugodnosti. Skupaj zmoremo Več na vseh področjih.«

Romana Zrnec s.p.

Povedali so o nas

»Povezovanje, izmenjava mnenj in idej je del našega poslovnega delovanja, ki smo ga deležni, če smo vključeni v večje skupine. S tem je tudi naš glas močnejši, takrat, ko je to potrebno.«

Andreja Klančar s.p.

vprašanja in odgovori
Odgovori na najbolj pogosta vprašanja
<strong>01</strong> Kdo se lahko včlani v zbornico?
V zbornico se lahko včlanijo vse fizične in pravne osebe, ki opravljajo obrtno dejavnost ali domačo oziroma umetnostno obrt ali katerokoli drugo pridobitno ali nepridobitno dejavnost.
<strong>02</strong> Ima zbornica kakšne počitniške kapacitete?
Člani lahko ugodno koristite najem počitniške kapacitete v Termah Olimia, primerne za krajši oddih ali daljše počitnice.
<strong>03</strong> Kaj vse vsebuje kartica mozaik podjetnih?
Na kartici mozaik podjetnih so zbrani številni popusti in ugodnosti pri nakupu repromateriala, energentov, telekomunikacijskih in zavarovalniških storitev ter drugih izdelkov in storitev, ki jih potrebujete pri vsakdanjem poslovanju. Z redno uporabo kartice ugodnosti bodo vaši prihranki na letni ravni nekajkrat višji od članarine.
<strong>04</strong> Ali so vaša svetovanja brezplačna?
Nudimo vam brezplačna svetovanja ter podporo pri reševanju težav na vaši poslovni poti, ki jih zaradi naših dolgoletnih izkušenj najbolje razumemo in jih tudi znamo reševati.

Cenik članstva Obrtno-podjetniške zbornice

Naša zbornica združuje okoli 420 članov

Kontaktni obrazec

Vprašajte nas

Kontaktni osebi

 

Tukaj sva za vas

Lahko nam pišete ali pa nas preprosto pokličete in nam zaupate svoja vprašanja, predloge in priporočila.

 

Nika Majcen
Sekretarka
nika.majcen@ozs.si
01 540 70 43
Mojca Škufca
Strokovna sodelavka
mojca.skufca@ozs.si
01 540 72 10

Prijavite se na e-novice

Bodite obveščeni
Prejemajte novice in novosti OZS in OOZ, izobraževalne vsebine in informacije o delavnicah, naročite se tudi na časopis Mostovi v elektronski obliki. Izjava o varstvu osebnih podatkov.